,,Nedělejte si starosti, protože každá maličkost bude v pořádku."

Děláme město hezčí.

O Klášterecké kyselce, s.r.o.

Společnost Klášterecká kyselka byla založena v listopadu 1996 a do roku 2008 se zabývala provozováním kláštereckých léčivých pramenů (činnost byla převedena na jinou společnost – Lázně Evženie). Od té doby byla činnost společnosti Klášterecká kyselka utlumena a pouze vykazovala drobné provozní náklady pro udržení společnosti a to do dubna 2015, kdy vznikly „malé technické služby“.

Společníkem je město Klášterec nad Ohří, které je také jediným vlastníkem. Pro zajištění činností „malých technických služeb“ byla vybrána společnost Klášterecká kyselka, s.r.o. i proto, že společnost má dlouhou historii a je pro finanční instituce méně rizikovým partnerem. 

Tzv. „malé technické služby“ nejsou výjimkou ani v jiných městech. Jedná se zejména o Jáchymov, Kovářskou, Vejprty, Boží Dar, Jirkov či Žatec.

Cíl společnosti

Malé technické služby byly zřízeny zejména z důvodu dlouhodobých negativních ohlasů z řad občanů týkajících se nedostatečné kvality služeb zaměřených na technický provoz města. Cílem společnosti není generování zisku, jak by se u obchodní společnosti mohlo zdát, ale přispět ke spokojenosti obyvatel města Klášterce nad Ohří zlepšením kvality prováděných služeb a rychlostí prováděných služeb. Společnost bude přímo reagovat na podněty dané ze strany obyvatelů či vedení města ve snaze co nejefektivněji a nejrychleji případné nedostatky odstranit a to pod přímým dohledem a řízením Města.

Dalším, neméně významným, cílem společnosti je zřízení tzv. „sociálního podniku“, pro pomoc sociálně znevýhodněným občanům. Tento cíl bude naplněn za předpokladu přijetí legislativních změn plánovaných v této oblasti.

Činnost společnosti

O Klášterecké kyselce, s.r.o.

Vybavení společnosti

Profil zadavatele

Povinné informace → Poskytnuté informace

Kontakty